Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 recipiente pentru cereale
Veioza OSVINO, LED
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:26
de bucatarasa 1
ieri la 10:56
de Constelatialeu 9
pe 18.05 la 22:00
pe 18.05 la 11:19
pe 17.05 la 14:48
de gaby_duceag 8
6 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
LeBlogPiquant 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...