Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 09.08.2016
Dovleceii i-am curatat de coaja, i-am ras prin razatoarea cu ochiuri mari, apoi am presarat putina sare si am lasat putin sa-si lase zeama. Dupa cca 20 minute, am strans in palme razatura de dovleac si am eliminat toata zeama. Am amestecat...
mai multe
publicat la 09.08.2016
Munca iti este apreciata si recompensata cum se cuvine si ai ocazia sa-ti exersezi talentul organizatoric si administrativ
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Termometru cu ecran LCD
Lumanare parfumata
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 10:56
de Constelatialeu 9
ieri la 22:00
de Bucataras 6
ieri la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
vasimur
LeBlogPiquant 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chiftelute de dovlecel
Dovleceii i-am curatat de coaja, i-am ras prin razatoarea cu ochiuri mari, apoi am presarat putina sare si am lasat putin sa-si lase zeama. Dupa cca 20 minute, am strans in palme razatura de dovleac si am eliminat toata zeama. Am amestecat...