Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Fetesti
Bucataras din 09.04.2010
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...
publicat la 20.12.2020
publicat la 13.12.2020
publicat la 30.11.2020
Stii ca atunci cand erai copil, parintii tai se mutau foarte des dintr-o casa în alta? Dar tu i-ai gasit de fiecare data…...
Voturi:16
Voturi:14
Voturi:63
In cont 66
Unghiera BISALUO
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 teluri Kasahome
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 21:16
la 20:53
de bucatarasa 1
pe 31.05 la 19:50
pe 31.05 la 13:34
de Bucataras 6
pe 31.05 la 10:49
4 comentarii
de trifadalia 4
3 comentarii
de Rocsi 9
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrama de oaie, afumata
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...