Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2014
Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma. Restul de faina se amesteca intr-un castron cu zaharul...
mai multe
publicat la 28.04.2014
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Unghiera BISALUO
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Perie de pantofi
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:26
de bucatarasa 1
ieri la 10:56
de Constelatialeu 9
pe 18.05 la 22:00
pe 18.05 la 11:19
pe 17.05 la 14:48
de gaby_duceag 8
6 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
LeBlogPiquant 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu gem
Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma. Restul de faina se amesteca intr-un castron cu zaharul...