publicat la 01.03.2020
publicat la 01.03.2020
publicat la 24.02.2020
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole batuta cu acritura(hasca)
Fasolea se pune de pe o zi pe alta la inmuiat. A doua zi se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare. Cele 2 cepe le taiem fidelute si le calim in ulei. Adaugam sare, piper dupa gust si o lingurita de boia dulce. Cand fasolea a fiert,o strecuram si pastram o cana de zeama pe care o punem...
Ciorba de fasole de post acrita cu tarhon
Fasolea se curata, se spala si se lasa in apa de pe o zi pe alta. A doua zi se limpezeste si se pune la fiert in apa rece. O lasam sa dea in clocot si schimbam apa. Cand fasolea este aproape fiarta se adauga morcovul ras si legumele taiate cubulete. Separat calim ceapa tocata marunt si 2 lg de...
Galbiori cu ceapa
Galbiorii ii curatam si ii trecem pe sub jetul de apa,unul cate unul ptr. a se curata de toate impuritatile.Intr-o cratita punem un strop de ulei si galbiorii la foc mic si amestecam din cand in cand pana lasa toata apa.Dupa ce a scazut toata apa de pe galbiori intr-o tigaie calim ceapa taiata...