Fasole batuta cu acritura(hasca)

de reisnaor_2006 in Mancaruri de post, 10 Dec 2014 | 4447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 2 cepe
  • 4 lg de ulei
  • 1 cana zeama de fasole
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu acritura(hasca):

Fasolea se pune de pe o zi pe alta la inmuiat. A doua zi se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare. Cele 2 cepe le taiem fidelute si le calim in ulei. Adaugam sare, piper dupa gust si o lingurita de boia dulce.

Cand fasolea a fiert,o strecuram si pastram o cana de zeama pe care o punem cate putin in blendarul in care facem fasolea frecata.Punem fasolea intr-un castron peste turnam ceapa calita si o servim alaturi de muratura.

Eu am desfacut un borcan de hasca. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu acritura(hasca)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta (Pasula slaita in grai banatean)