Aperitiv rulada cu spanac si branza de vaci

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 4395 vizualizari

COMENTARII (20)

miki_a 1

02.04.2018, 02:43

Îmi plac mult ruladele sărate, mai ales preparate cu ingrediente proaspete, autohtone! Sunt gustoase și dau un "aer" festiv platourilor cu aperitive!

RODIMUR 1

02.04.2018, 04:39

Miki, avem aceleași opinii! Tot ce e proaspăt și autohton mi se pare bun și sănătos!

kytz 1

02.04.2018, 05:47

Servesc și eu !

RODIMUR 1

02.04.2018, 06:10

Cu plăcere, Kytz!

Rahela Velicu 1

02.04.2018, 08:20

Imi place spanacul in orice combinatie

mirela0911 1

02.04.2018, 09:21

Arata bine!

RODIMUR 1

02.04.2018, 10:12

Și mie, Mimi!

RODIMUR 1

02.04.2018, 10:14

Mulțumesc frumos, Mirela! Sper ca data viitoare să arate mai bine...Acum am ținut puțin mai mult blatul în cuptor și s-a uscat puțin...

vasimur 1

02.04.2018, 10:18

navidad_2017 1

02.04.2018, 11:05

Foarte aspectuoasa si dupa ingrediente sigur si delicioasa! Noi "foaia" o facem un pic altfel: innabusim in ulei cozi de ceapa/usturoi verde, leurda; adaugam spanacul proaspat taiat grosier si lasam CU CAPAC sa se faca; facem amestecul piure cu blenderul (trebuie sa fie inca foarte umed!). Separat "calim" cateva linguri de faina in unt/ulei (ca ptr sos Bechamel), adaugam piureul de spanac si amestecam energic; fiarbem usor, pana la consistenta unei mamaligute moi; racim; adaugam 2 - 3 linguri de cascaval ras, galbenusuri, albusuri batute spuma; coacem la foc mediu spre mic, pana se incheaga ouale (faina fiind deja "fiarta", nu trebuie tinuta mult si astfel ramane elastica si nu se usuca)...

-Marius- 1

02.04.2018, 11:06

navidad_2017 1

02.04.2018, 11:18

Umplutura de branza (ad libitum...) o impartim in 2: o parte amestecam cu 1 - 2 lg. pasta de tomate/ ardei rosu sau paprica; in cealalta punem evtl 1 - 2 lg parmezan ras/ branza Feta/ marar tocat/ usturoi pisat. Apoi sau amestecam f GROSIER cele 2 umpluturi, ptr un aspect marmorat... sau ungem 1/2 de foaie cu umplutura roz si cealalta 1/2, cu cea alba: in acest fel se obtin la taiere felii de 2 culori: alb si roz (practic 2 rulade). ptr postare!

RODIMUR 1

02.04.2018, 11:46

Mulțumesc frumos, Marius!

RODIMUR 1

02.04.2018, 11:48

Mulțumesc frumos, Navidad, în special pentru această rețetă pe care o voi pune la păstrare, ca s-o încerc data viitoare. Cred că după această rețetă, rulada este senzațională!

Rocsi 1

02.04.2018, 19:14

Si mie imi place sa pregatesc rulade aperitiv, cu umpluturi diverse! Au mare succes, mai ales pe mesele de sarbatori, cand pregatesti platouri cu de toate!

RODIMUR 1

02.04.2018, 19:23

Așa este, Rocsi! Important este să fie proaspete, atractive și gustoase...

elucubratiiculinare 1

05.04.2018, 23:23

RODIMUR 1

05.04.2018, 23:42

Mulțumesc, Mihaela!

dantes 1

11.04.2018, 17:00

Buna!

RODIMUR 1

11.04.2018, 17:31

Mulțumesc frumos, Dante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi frantuzesti