Aperitiv tarta cu ceapa si oregano

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2018 | 3424 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

25.02.2018, 14:25

mirela0911 1

25.02.2018, 14:52

Cred ca e tare buna!

Moni_alex 1

25.02.2018, 15:02

Buna!

Bucataras Diana 1

25.02.2018, 16:39

Lau 1

25.02.2018, 18:05

diaconta 1

25.02.2018, 19:31

Imi plac maxim tartele sarate

oanapl 1

25.02.2018, 19:43

Cred ca e delicioasa!

Spiridus 1

25.02.2018, 19:57

Interesanta reteta!

Rahela Velicu 1

25.02.2018, 20:17

Foarte buna!

Rocsi 1

25.02.2018, 20:19

navidad_2017 1

25.02.2018, 20:54

Si noi folosim oregano (maghiran salbatic) la condimentarea Tartei a l'ognion/Quiche a l'ognion si chiar si la Flammekueche, parca mai taie din gustul dulceag si usor gretos al cepei calite, folosita din abundenta... Dar la Quiche Lorraine nucsoara e sfanta! ptr postare.

elucubratiiculinare 1

26.02.2018, 19:11

daca e cu bacon

RODIMUR 1

27.02.2018, 16:47

O tartă excelentă!

kytz 1

28.02.2018, 07:10

Super!

dantes 1

02.03.2018, 07:58

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv la cuptor