Ardei pentru umplut la congelator

de alilianaa in Conserve, 26 Iul 2013 | 10482 vizualizari

COMENTARII (20)

Constelatialeu 1

26.07.2013, 16:19

Cam putini,sau asta-i doar portia lui Padre?

alilianaa 1

26.07.2013, 16:21

Atat au incaput in poza Cleme, am facut mai multi. Si apoi Padre o fi el flamand, dar n-o manca o punga de ardei am facut o tura de 15 ardei.

Ina 1

26.07.2013, 16:27

O alta metoda buna, fara fierbere, este sa-i lasi curatati pana a doua zi. Se deshidrateaza usor si se aseaza si bine in pungi

alilianaa 1

26.07.2013, 16:32

Multumesc Ina, o sa fac si asa...sigur e mult e mai lejer....

MIUTA 1

26.07.2013, 16:34

Niciodata nu am pus ardei pentru umplut pe iarna.Multumesc frumos pentru idee!

MotanLaOale 1

26.07.2013, 16:36

alilianaa 1

26.07.2013, 16:40

Mina, am pus mereu..sunt foarte buni si la indemana iarna cand esti in pana se idei de gatit. Multi nu punem nici noi, doar sa facem de 2-3 ori. Multumesc de apreciere.

Ina 1

26.07.2013, 16:40

Anul trecut a pus mama-soacra pentru prima data, din aceia usor deshidratati. Au tinut foarte bine. Conditia la umplere este sa fie inca inghetati, sa nu ii lasati sa se dezghete de tot.

alilianaa 1

26.07.2013, 16:40

Vladimir,

Bunica 1

26.07.2013, 16:42

Se pot pune si la borcan.In fiecare ardei se pune o bucatica de hrean si alte cateva in borcan.Se umple borcanul cu apa rece,se capseaza si la camara cu el.

alilianaa 1

26.07.2013, 16:44

Buni, am incercat dar sincer nu prea au tinut. Nu stiu unde am gresit.;S

Bunica 1

26.07.2013, 17:11

Se intampla,Liliana!

Geanina87 1

26.07.2013, 17:38

alilianaa 1

26.07.2013, 18:05

Buni

alilianaa 1

26.07.2013, 18:05

Geanina

ianculubita 1

26.07.2013, 18:37

- Andreea - 1

26.07.2013, 18:42

lucy2002 1

26.07.2013, 20:19

Rocsi 1

26.07.2013, 21:19

Nu am pus niciodata dar imi surade ideea

alilianaa 1

29.07.2013, 11:41

Ianculubita, Andreea, Lucy, Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei pentru umplut, in saramura