Ardei umpluti (vegetarieni)

de rivka in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2010 | 11617 vizualizari

COMENTARII (11)

Rocsi 1

28.03.2010, 12:54

cred ca sunt minunati

rivka 1

28.03.2010, 15:25

is fff buni lui sotu-meu i-au pacut mult...is racorosi asa...de la telina

Oana 1

28.03.2010, 16:32

Ce buni

nadina73 1

28.03.2010, 16:53

vai rivka ce bine arata,felicitari cu siguranta sant grozavi,ai 5 furculite de la mine

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 18:20

super, si de post, f buni

Bunica 1

28.03.2010, 18:40

Ce bine arata ardeii, dar si fata care i-a pregatit ! Mie imi plac foarte mult ardeii reci. Eu pun orez in loc de grau, dar e o idee buna si cu grau.

rivka 1

28.03.2010, 21:12

multumesc frumos

danis 1

29.03.2010, 01:21

ce bine arat ,am sa incerc dar graul nu trebuie fiert inainte?arat foarte bine

rivka 1

29.03.2010, 11:23

dani nu, nu trebuie fiert fierbe acolo impreuna la foc mic cu ardeii.

Sylvia 1

30.03.2010, 11:48

Excelenta reteta

Irina 1

30.03.2010, 18:37

Apetisant! Bravo, Rivka!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Banane cu bacon