Arpacas(grau fiert)

de Rocsi in Mancaruri de post, 13 Mar 2010 | 51388 vizualizari

COMENTARII (9)

Miha 1

13.03.2010, 21:41

Imi place coliva, ca despre asta e vorba, nu? Dar...paradoxal...nu pot s-o inghit. Iar daca e de pomana nici nu ma pot uita la ea.

Rocsi 1

13.03.2010, 21:50

da despre coliva e vorba..nici eu d ela pomana nu mananc dar facuta de mine aksa imi place la nebunie

ela 1

13.03.2010, 22:23

ce dor imi este de asa ceva,culmea ironiei e ca probabil voi manca curand caci bunica mea nu mai are multe zile de trait...eu mi-am mai cumparat de la metro gata facuta,bineinteles ca are alta denumire

Rocsi 1

14.03.2010, 17:15

imi pare rau ela...mai bine paip facuta de tine in ksa decat la astfel de "ocazii"..si mie imi place mult

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:28

prin Ardeal nu se prea face , dar mie imi place la gust mananc de obicei cand merg la manastire la Recea .

nadina73 1

15.03.2010, 01:25

asa e mihaela si eu sant din tg-mures si la noi nu se face dar de cand sant in spania si aici avem preoti din toate partil ,ne-am obisnuit dupa obiceiurile lor ,e buna ,iar referitor la pomana de ce nu mancati mai fratilor ca doar nu mortu a facut-o?o fac tot oameni si eu duc la biserica samnbata la pomenirea mortilor si o impart la toti cei ce vin la Sfanta Biserica.

Miha 1

15.03.2010, 10:26

Nadina, tu n-ai nici o mancare pe care nu poti sa o inghiti, indiferent de cine a facut-o?

anomisana 1

22.03.2011, 16:43

Rocsi, bine ai facut ca ai postat reteta. Am sa ma inspir de la tine si de la Nadina si sper sa-mi iasa, ca nu am incotro. Pana la 40 de zile ma mai ajuta matusile, dar dupa aceea trebuie sa ma descurc singura. Ce pacat ca nu am profitat si nu am invatat reteta mamei... O facea atat de buna... Nici eu nu mancam de la pomana, dar facuta de mama, era altceva.

Rocsi 1

22.03.2011, 20:01

anomisana bafta si sper sa iti iese...de obicei se zive ca graul e pretentios ,nu stiu de ce..eu mereu fac cu mama si imi iese..astept sa imi zici ce ti-a iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se face coliva