Calamari prajiti in aluat de bere

de cristeena20 in Fructe de mare, 6 Mar 2014 | 5680 vizualizari

COMENTARII (19)

anca_rm 1

06.03.2014, 13:29

ce-mi plac calamarii ,

Bunica 1

06.03.2014, 13:30

ce bunatate ne-ai adus!

tiby 1

06.03.2014, 13:35

super..

deyutzky 1

06.03.2014, 13:35

foarte buuuni

bianca92 1

06.03.2014, 13:37

delicatese ne faci aici

simona72 1

06.03.2014, 13:38

Astia-s preferati!!

Alexandra Burz 1

06.03.2014, 13:40

Super buni

MotanLaOale 1

06.03.2014, 13:42

Irina 1

06.03.2014, 14:12

mmm, ce buni sunt! vreau si eu o portie!

mihaelar63 1

06.03.2014, 14:27

Si eu vreau + Ingredientul ,,bere'' ;3 polonice ))

Irina 1

06.03.2014, 14:42

mihaela si eu as bea o bere!

Pushaa 1

06.03.2014, 15:04

Bya Ralu 1

06.03.2014, 16:43

buni

babi5 1

06.03.2014, 18:13

Micutza Luana 1

06.03.2014, 18:16

yamiii

nadea68 1

06.03.2014, 18:21

_Alina_ 1

07.03.2014, 12:30

cristeena20 1

07.03.2014, 19:27

Multumesc dragii mei de aprecieri!!!

cristeena20 1

07.03.2014, 19:27

Mihaela, haide la o bere..dar asteapta si tu sa se faca mai cald...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Calamari prajiti