Calamari umpluti la cuptor

de lilik in Fructe de mare, 4 Sep 2010 | 13279 vizualizari

COMENTARII (8)

vero_closca 1

04.09.2010, 15:05

Corinuta 1

04.09.2010, 19:30

interesant!

lilik 1

04.09.2010, 22:40

multumesc si sa stiti k sunt f buni....nu prea am fost increzatoare la inceput dar m-am razgandit dupa ce i-am papat

silvi0ara 1

04.09.2010, 22:58

Arata bine,umpluti nu am incercat,dar cred ca merita.

lilik 1

04.09.2010, 23:08

multumesc Silvi si inceark cu increderre k suntmai buni dekt arata

cococo 1

23.09.2010, 23:14

buna LILIK nu stiu daca locuiesti in italia , un sfat pentru calamarii umpluti : caleste tentaculele(5 min) in forte putin ulei in care a pus usturoiul intreg doar ca sa dea gust ,cu puttina sare si un pic de ardei iute daca iti place , lasa sa se raceasca , amesteca tentaculele cu un ou, masline negre taiate marunte, cateva capere , un pic de pesmet sau paine inmuiata(ca la piftelute)si stroarsa bine . Faci un sos o jumatate de cutie de rosii , busuioc si putina apa dupa 10 min. pui calamarii , pentru 30 min, acoperiti si ii intorci dan cand in cand fii etenta sa nu scada sucul de tot . Lasa sa se raceasca 10 min dupa care iti tai , si pui sosul peste
. pofta buna.

cococo 1

24.09.2010, 23:49

inca un sfat nu se abina bine oregano cu cartofii si nici cu calamarii

elena1988 1

13.02.2011, 18:19

eu de obicei ii tai rondele si le dau faina, ou, pesmet, ies delicioase, si am mai papat la mare tot asa gen snitele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare cu fusili tricolori