Cartofi la cuptor

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2009 | 12871 vizualizari

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

09.11.2009, 21:37

imi place..aceiasi combinatie fac si eu..fara cascaval...asa cred ca e mai bun...am sa pun si eu de acum incolo

pana_luminita 1

10.11.2009, 12:45

a fost o revelatie cascavalul ras peste cartofi , a fost prima data cand am facut cu cascaval , si chiar este ffff bun

rivka 1

10.11.2009, 17:12

eu sunt o mare consumatoare de cartofi imi plac in orice forma, prajiti, fierti, copti, puree, fierti, , as putea de altfel chiar traii numai pe cartofi,, deci mie imi place reteta i-as mancain 2 minute , toata tava mmmmmmm.
dar cascavalul nu l-ai ras la sf l-ai pus in punga??? ca asa se vede in poza.

ANCA 1

10.11.2009, 18:14

Rivka, la fel si eu, sunt de acord cu tine!

madi_marin 1

05.04.2010, 18:25

in afara de pui ....la punga nu am mai pregatit altceva, dar cartofii tai arata intr-un mare fel...deci ii trec pe lista de asteptare....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu cascaval si parmezan.