Cartofi manastiresti (de post)

de RODIMUR in Mancaruri de post, 14 Aug 2017 | 14093 vizualizari

COMENTARII (33)

RODIMUR 1

15.08.2017, 07:32

Mulțumesc frumos, Oana!

RODIMUR 1

15.08.2017, 07:32

Mulțumesc frumos, Caroline!

RODIMUR 1

15.08.2017, 07:33

Mulțumesc frumos, Kytz!

RODIMUR 1

15.08.2017, 07:33

Mulțumsc frumos, Dante!

Panacris 1

16.08.2017, 15:00

Tare buni și mama făcea așa ceva în zilele de post. Servesc și eu o porție, dar fără mămăligă

RODIMUR 1

16.08.2017, 15:17

Mă bucur mult că și mama ta făcea așa ceva... Eu tot de la mămica mea știu rețeta asta... Fără mămăliguță, dacă așa vrei, nici o problemă...!

miki_a 1

22.08.2017, 10:14

Ce mult îmi plac, așa simpli, cum se fac în Moldova noastră!

RODIMUR 1

22.08.2017, 10:35

Bine, Miki, e normal să-ți placă așa cum ai fost obișnuită să mănânci.. Dar sunt atât de buni, încât ar putea să placă și altora, la prima degustare...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi și ceapă coapte în jar