Cas de oaie la borcan

de Rocsi in Conserve, 30 Iun 2010 | 29258 vizualizari

COMENTARII (14)

Julie 1

30.06.2010, 19:55

Mai, ce harnicuta ai fost! Ai 5 furcu de la mine! E prima data cand vad asa ceva!

mihaelar63 1

30.06.2010, 20:14

5 furculite si acum spune si secretul : te gandesti cine te-a suparat si ...indesi bine cu pumnul in borcan ,,,

Rocsi 1

30.06.2010, 20:17

multumesc din suflet julie...multumesc mihaelar ...pai am zis k se preseaza bine in borcane...dak te-a suparat cineva chiar poti sa te gandesti k sa se preseze mai bine in borcan

gaby_duceag 1

30.06.2010, 20:47

mah, se vede ca esti de-a mea ).acum am si eu un cash de 15 kg la dospit,; eu il frec cu sare mare si-l "fierb" ca si tine, dar nu pun nimic deasupra si s-a pastrat minunat; am avut pana-n mai

ana 1

30.06.2010, 21:02

Este atat de buna aceasta branza

Rocsi 1

01.07.2010, 10:57

ma bucur k ma consideri d a ta gabi...eu pun asa deasupra margarina k asa facea mama mereu si pastrez traditia.......este ana dar nu si pentru mine k eu nu manc deloc nu imi place...mama mananca de asta am pus

nadina73 1

04.07.2010, 22:19

buna ideie eu nu stiam decat in pungi si tusti la congelator ,oricum aici numai in congelator am si acea din tara ca aici pauza nu e ,super ideia ta e bine de retinut nota 10 sefu

Rocsi 1

05.07.2010, 23:05

si mama mai punea la congelator k mananc putin dar anul asta a zis k sa o pun la borcane..mersi

lira 1

13.07.2010, 22:13

rocsi e prima data cand vad varianta asta de conservare SUUUUUPPPERRR 5 furcu de la mine

Rocsi 1

14.07.2010, 22:39

multumesc lira

Mitinita 1

13.08.2011, 17:49

s-a pastrat bine? vad ca la gaby da,predau reteta la mama

Rocsi 1

13.08.2011, 19:46

eu am si acum de anul trecut si e foarte bun

Lau 1

08.12.2011, 10:34

Rocsi 1

08.12.2011, 11:12

lau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tarta aperitiv