Cas de oi framantat la borcane

de iry-gabriela in Conserve, 12 Iun 2012 | 15788 vizualizari

COMENTARII (16)

Panacris 1

12.06.2012, 22:37

Interesant! De retinut!

mihaelar63 1

12.06.2012, 22:44


Bine de stiut !!!

MotanLaOale 1

12.06.2012, 22:47

alinutzika 1

12.06.2012, 22:55

fain! cat rezista casul pus asa? si unde trebuie tinut?

iry-gabriela 1

12.06.2012, 23:03

pai tii borcanele asa pana se scurge zarul apoi le intorci si le infiletezi bine!

mamaieelena 1

12.06.2012, 23:42

imi place e de retinut

Sidy 1

13.06.2012, 07:03

E foarte bun casul asa pastrat. Si eu il tin asa dar nu am pus malai deasupra...voi incerca
Eu tai cateva felii din cas , le pun in punguta si apoi le bag in congelator.Am cas proaspat oricand vreau si iese un cas pane nemaipomenit....

Lau 1

13.06.2012, 08:08

asa face si mama mea

Bya Ralu 1

13.06.2012, 09:44

super

Rocsi 1

13.06.2012, 11:15

Si noi punem ,dar nu stiam de faza cu malai.Noi le si sterilizam.

iry-gabriela 1

13.06.2012, 21:35

cred ca se mentine bine si sterilizat rocsi

iry-gabriela 1

13.06.2012, 21:36

sidy,sa stii ca si eu pun bucati la congelator dar imi place si varianta asta pt ca este deja sarata si merge super cu mamaliga

alinutzika 1

14.06.2012, 22:44

unde se pastreaza borcanele?

Sim0na 1

14.06.2012, 22:56

Foarte faina reteta!

iry-gabriela 1

15.06.2012, 05:29

alinutza ce glumeata esti....in beci evident sa intr-o camara fff racoroasa,

scarlet 1

22.11.2012, 15:34

am si eu cateva intrebari, daca cineva a avut problema asta, am mare nevoie de un sfat avizat
am framantat cas cu urda si cu sare, si am pus la borcane la frigider. insa dupa 2 saptamani, o simt acidulata la gust, si nu stiu ce sa ii fac sa o recuperez. daca o mai las se va strica, nu stiu spre ce se duce, insa nu e in regula gustul ei. recunosc ca nu am pus-o la scurs inainte, si atat casul cat si urda au fost foarte proaspete si umede.
stie cineva ce as putea sa ii fac sa nu se aciduleze mai mult?
o alta intrebare: iri_love, daca fac varianta ta pot sa o tin pe balcon sau la frigider? e frig in ambele locuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cas la borcan