Cascaval DeSenvis pane

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2009 | 13121 vizualizari

COMENTARII (7)

yammy 1

27.05.2009, 20:06

ce a-si infuleca acu' vre-o 5 bucati

Swanheart 1

06.11.2009, 17:32

Acum l-am trimis pe Marius dupa cascaval.

Swanheart 1

07.11.2009, 15:21

Oana, intr-adevar nu s-a mai topit cascavalul, ca in alte dati, in schimb a ramas cam tare (adica de parca as fi imbracat feliile normale in ou prajit). Tu il lasi mai mult pe foc, pana se inmoaie, sau o fi fost cascavalul meu de vina (Rucar) ? Cand mananc la restaurant e tare moale, se intinde cand il tai.

livia_maria 1

23.11.2010, 12:42

am facut si eu si a iesit foarte bun,eu am folosit in loc de pesmet faina de malai

Zamfira 1

04.04.2012, 11:00

abia astept sa incerc si eu...ideea e geniala...

Bya Ralu 1

22.05.2012, 09:56

iry-gabriela 1

30.05.2012, 00:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza