Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat

de ala_oancea in Vita, 27 Mai 2009 | 12930 vizualizari

COMENTARII (10)

luminita20_2006 1

27.05.2009, 15:42

ala_oancea 1

27.05.2009, 16:03

Tare imi place cum ies chiftelele la cuptor. Numai asa le fac Nu le mai prajesc in ulei, ca si asa la cuptor mai lasa destula untura.

ala_oancea 1

03.06.2009, 16:17

Li, pesmetul se pune ca sa se lege compozitia de chiftele. Se pot pune si felii de paine inmuiate si stoarse. Eu prefer pesmet. Se pune ochiometric. Pui cate o lingura, doua, mai framanti un pic si vezi cat de inchegata este compozitia, sa poti sa modelezi ca lumea chifletele.

Bucataras 1

03.06.2009, 18:54

Li, pai aici ai gasit gashk vesela care te poate ajuta cu placere in fiecare zi. Vesela si priceputa!

Flori 1

04.06.2009, 13:15

F. f .f buna ideea ta, Ala. Sa stii ca o sa fac si eu chiftelele la cuptor de acum, pe mine cel mai tare la chiftele ma deranjeaza mirosul de prajeala, deci intampin ideea ta cu bratele deschise!!!

ala_oancea 1

05.06.2009, 08:49

Da Flori, nici eu nu prea ma dau in vant dupa alea prajite in ulei. Sunt si mai uleioase chiar daca le pui pe hatie absorbanta, plus mirosul de prajeala ...

ala_oancea 1

09.11.2009, 10:07

Da, foarte buna idee

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume cu organe de vitel