Ciorba de caltabos afumat

de madi_marin in Ciorbe, 9 Ian 2022 | 5897 vizualizari

COMENTARII (16)

Adi 1

09.01.2022, 19:56

Buna!

Catalina L 1

09.01.2022, 20:02

buna ideea

robert_b 1

09.01.2022, 20:44

MotanLaOale 1

09.01.2022, 20:51

vasimur 1

09.01.2022, 22:07

Rahela Velicu 1

09.01.2022, 22:26

mihaelar63 1

10.01.2022, 00:37

Arata foarte bine si este inedita !!!! Dar... o las celor ce plac caltabosul cu adevarat !!!!

oanapl 1

10.01.2022, 08:24

Ce idee interesantă! N-am mai încercat. Arată foarte bine!

RODIMUR 1

10.01.2022, 11:03

Cred că a fost tare gustoasă...!

Gherca Daniela 1

10.01.2022, 15:27

gustoasa!

Panacris 1

10.01.2022, 17:15

Interesanta abordarea!

Rocsi 1

10.01.2022, 18:05

Arata bine ciorba!

Constelatialeu 1

10.01.2022, 22:51

Caltabos afumat nu cunosc, dar pare interesant

dantes 1

11.01.2022, 10:09

Interesanta!

madi_marin 1

14.01.2022, 17:11

Ma bucur ca va place!
Nici eu nu am stiut de calatabosul afumat, stiu de caltabosul neafumat pe care il mancam fiert si eventual cu covrigi inmuiati in zeama

mirela0911 1

16.01.2022, 17:15

Interesanta ciorba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec