Ciorba de peste

de mihaelar63 in Ciorbe, 20 Ian 2010 | 12504 vizualizari

COMENTARII (13)

madi_marin 1

20.01.2010, 19:21

arata bineeee......chiar mi s-a facut pofta

Bucataras 1

20.01.2010, 19:27

ANCA 1

20.01.2010, 20:38

buna rau!

Oana 1

20.01.2010, 20:44

De cand nu am mai mancat o ciorba de peste

Teo 1

20.01.2010, 23:42

si mie imi place ,ma topesc dupa ciorba de peste!Mihaela ,as vrea chiar din strachina asta sa gust, e tare frumusica!

mihaelar63 1

20.01.2010, 23:59

si mie imi face o adevarata placere sa mananc si sa folosesc strachinile , le-am luat acum 2 ani cand am fost in Moldova , chiar de la Marginea unde se fac .

Bunica 1

22.01.2010, 22:58

Mihaela, incearca sa faci ciorba de peste cu zeama de varza ( moare). Sa-mi spui daca ti-a placut Da mamaliga unde este ?

mihaelar63 1

22.01.2010, 23:20

n-am mancat si nici nu am auzit dar suna bine .

kukibella 1

21.02.2011, 16:15

acum o fac ;e super practica

mihaelar63 1

22.02.2011, 10:58

Spor la preparat si la servit KukIbella

Panacris 1

14.06.2013, 20:22

Krystyan Trendy 1

21.10.2013, 17:45

Nu prea ma impac eu cu ciorba de peste, dar am facut dupa reteta ta si e foarte buna

mihaelar63 1

25.10.2013, 02:28

Krysty , ma bucur ca ai avut incredere si curaj sa testezi ciorbita de peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cruda, cu pastrama de porc afumata si leustean