Ciorba de pui cu turnatei

de Miha in Ciorbe, 9 Iul 2009 | 8036 vizualizari

COMENTARII (13)

Bucataras 1

09.07.2009, 17:53

cu ce, ma?

Miha 1

09.07.2009, 18:47

Da bre...turnatei. Nu stii sa citesti moldoveneste?

Bunica 1

09.07.2009, 18:51

Ar trebui sa stie. O reteta super, super! Ai 5 furculite din start.

Bucataras 1

09.07.2009, 20:33

Turnatzei? Vreau si io un kil, ce-i alea?

Miha 1

09.07.2009, 23:19

Ba nu mai rade...ca maine scanez cartea de bucate.

Oana 1

09.07.2009, 23:27

MIha, eu ii fac prin palnie , stii ce misto ies? eu le ziceam "frecatzei" Chiar o s afac si eu o ciorbita cu taietei din astia, sunt foarte buni

Miha 1

09.07.2009, 23:31

Eheheeee...desigur ca exista si frecatei. Dar aluatul de frecatei se face mai tare decat cel de taitei si se da pe razatoarea mare.

Oana 1

10.07.2009, 22:45

Aa, ma rog Eu asa stiu, asa le zic

Miha 1

08.12.2009, 00:34

Nu stiam de varianta asta! Am mai invatat ceva in seara asta.

Bucataras 1

09.12.2009, 00:09

aaa, pai daca-s frecatzei se skimba treaba

Bucataras 1

09.12.2009, 00:10

deci, ce-s aia frecatzei?

Ligia Bxl 1

03.01.2015, 15:13

Bucataras pana acum oi fi aflat ce sunt aia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui