Ciulama cu ciuperci si pui

de Oana in Mancare copii, 2 Mai 2009 | 41158 vizualizari

COMENTARII (12)

Oana 1

19.11.2009, 12:24

Fetelor, chiar nu se prajeste faina si nici nu e rantas!!! In momentul in care se pune faina in uleiul incins se adauga imediat supa fierbinte, putin cate putin. Chiar nu are timp sa se prajeasca nimic! Pur si simplu se ingroasa compozitia de la faina si apoi se subtiaza la consistenta dorita cu ajutorul supei. Se poate face si cum a zis alysa, dar eu prefer metoda mea. Eu am probleme cu bila si NU fac mancaruri cu prajeli!

Oana 1

19.11.2009, 13:51

Cu placere, Carmen, ma bucur ca iti place! Mi-am adus aminte, in loc de ulei de poate adauga unt, dupa plac.

Bucataria_Portocalie 1

08.02.2010, 19:24

Arata foarte bine, am sa o incerc si eu!

Oana 1

09.02.2010, 18:54

Chiar azi le fac la baieti, doar cu pui, ca nu vor ciuperci. Chiar le place mult cu o mamaliguta mai moale

adinaciosescu 1

16.02.2010, 23:39

am sa incerc negresit reteta ta mai vrem asa retete,usoare si gustoase

Oana 1

17.02.2010, 15:18

Adina, cu placere Pai rasfoieste in agina mea si poate mai gasesti ceva pe placul tau Dai clik pe userul meu

ionela2682 1

10.03.2010, 14:17

arata FENOMENAL,EU U PUN PUI DAR SIGUR VOI INCERCA SI VARIANTA TA!

catrineldana 1

10.04.2012, 21:58

Ciao Oana, in seara asta fac pentru prima oara ciulama. M-am uitat un pic pe internet si am ales reteta ta. Din pacate nu am smintina si voi pune iaurt si in loc de champignon voi pune ciuperci mixte congelate. Sper ca va fi ok...
PS: datorita la reteta ta m-am inscris pe acest sit sper sa invat sa gatesc acum ca se aproprie si Pastele...

Oana 1

11.04.2012, 21:56

Multumesc, Catrinel! bine ai venit la noi Sper sa-ti iasa ciulamaua si sa incerci cat mai multe retete!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu morcovi in suc de portocale