Coltunasi cu visine

de Ksenya in Mancaruri de post, 16 Noi 2016 | 11408 vizualizari

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

16.11.2016, 16:43

Buni

CameliaR 1

16.11.2016, 16:46

Buni coltunasi!

Bya Ralu 1

16.11.2016, 18:59

superrrr

Andra_Constantinescu 1

16.11.2016, 19:47

Cred ca sunt tare buni!

MotanLaOale 1

16.11.2016, 20:20

buni buni

Rocsi 1

16.11.2016, 21:22

Ce faini ti-au iesit!

stefy_a 1

17.11.2016, 08:14

tare buni!

miki_a 1

17.11.2016, 14:21

Sunt exact ca ai bunicii!

Catalina L 1

18.11.2016, 19:58

ce pofta imi faci ....

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:26

super!

mihaelar63 1

08.12.2016, 11:23

Trimite la mine o portioara

navidad_2017 1

03.01.2017, 20:19

Sunt intr-adevar o nebunie! Cu ei incepea huzurul vacantelor de vara la Buneii din RSS Mold! Bunica punea numai zahar tos pe ei, care se topea si facea un sosulet delicios cu zeama de visine scursa din coltunasii plesniti la fiert. Eu ii pot face numai cu gem de visine, dar si asa-s f buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coltunasi de post cu gem