Conopida la otet

de sabiradu in Conserve, 29 Oct 2010 | 13835 vizualizari

COMENTARII (12)

epurasha2bb 1

29.10.2010, 15:49

da , ad , ea e Mirela!

Miha 1

29.10.2010, 15:53

Mirela

sabiradu 1

29.10.2010, 15:55

Eu sunt si reteta este a mea 100%

Miha 1

29.10.2010, 16:02

N-am stiut, erai sub acoperire.

ionela2682 1

29.10.2010, 16:13

Ce-mi place conopida o mananc si cruda ! 10 furculite!

sabiradu 1

29.10.2010, 16:25

Ma bucur ca v-a place,eu am zis ce????atata zahar?? cand am mancat la prietena mea din liecu dar tot facem reteta de mai multi ani si este delicioasa.
Nu eram sub acoperire Sabi si Radu sunt puiutii mei

La Ancuta 1

29.10.2010, 17:37

ce buna este

Rocsi 1

29.10.2010, 19:35

bun venit...

nadina73 1

31.10.2010, 23:10

bun venitimi place reteta ta e super 5 furcu

sabiradu 1

01.11.2010, 15:15

Multumesc mult de tot ,sunteti dragute.

MVMih 1

29.03.2011, 14:59

Am notat reteta...desi nu ar mai fi chiar vremea muraturilor cu prima ocazie am sa o incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu varza (alba+rosie) si conopida