Cornuri pufoase cu branza

de Giana in Piine, 12 Noi 2014 | 79327 vizualizari

COMENTARII (16)

Bunica 1

12.11.2014, 18:00

Ce pufosenii bune!

Cris2711 1

12.11.2014, 18:19

MotanLaOale 1

12.11.2014, 18:41

reisnaor_2006 1

12.11.2014, 18:59

o bunatate Giana

babi5 1

12.11.2014, 19:05

Bune tare

Panacris 1

12.11.2014, 19:55

mirela0911 1

12.11.2014, 20:52

Ce bune ar fi pe maine la servici!

MOKUSKA 1

12.11.2014, 21:33

Giana 1

12.11.2014, 21:37

Multumesc pt aprecieri. Sunt bune la drum, la scoala sau serviciu, pt micdejun, oricand si oriunde

Rocsi 1

12.11.2014, 22:09

Tare bune si rumene sunt!

iry-gabriela 1

12.11.2014, 22:35

ce pofta imi fac

elucubratiiculinare 1

13.11.2014, 17:28

mirela4040 1

23.01.2015, 14:49

cum sa creasca in frigider la rece?ca sa creasca au nevoie de caldura...

Giana 1

09.02.2015, 16:43

Mirela, iti garantez ca aluatul va creste si in frigider

papabundetot 1

24.04.2015, 10:14

super reteta, o si pun la favorite

CarmenArdeleanu 1

02.11.2018, 10:05

Bună ziua! Vă rog din suflet să-mi spuneți și mie, pt că sunt în Cipru și nu găsesc, cu ce se poate înlocui intaritorul de frișcă??? Mulțumesc mult!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornuri branzoase