Cornuri sărate,cu brânză

de diaconta in Piine, 22 Feb 2015 | 4955 vizualizari

COMENTARII (38)

Bunica 1

22.02.2015, 10:53

Minunate pentru micul dejun!

botcrina 1

22.02.2015, 10:57

Arata foarte bine!

MotanLaOale 1

22.02.2015, 10:58

bune bune

Ina 1

22.02.2015, 11:02

Ce bune

mirela0911 1

22.02.2015, 11:04

Minunate!

simona72 1

22.02.2015, 11:04

Aluatul este amestecat cu branza?? Eu asa inteleg...si ce fain le-ai impachetat!!

diaconta 1

22.02.2015, 11:11

Simona,da,branza se pune in aluat,adica se framanta in aluat.
Meryem le-a impachetat mult mai frumos,o sa pun un link de la ea.
Eu nu am asa indemanare.

diaconta 1

22.02.2015, 11:20

Simona,nu am stiut sa le pun altfel ))))
Cred ca ea le-a intins cu ulei nu cu faina

simona72 1

22.02.2015, 11:35

am inteles...ea a pus din aproape in aproape poze. Mi s-a parut mai greu dar daca intelegi cum se face si dupa cateva incercari cred ca merge E faina reteta Dia si le voi incerca si eu

simona72 1

22.02.2015, 11:38

Daca aluatul contine mai mult unt sau ulei, adica mai mult de 3-4 linuri, atunci nu este nevoie nici de faina nici de ulei. Aluatul nu se lipeste...

Mitinita 1

22.02.2015, 11:41

ce bunaciuni

diaconta 1

22.02.2015, 11:52

Simona,pana la urma cred ca se pot impacheta oricum,nu cred ca rezultatul e altul.
Luminita le-a pus si pasta de masline,mie nu-mi plac maslinele

Adele 1

22.02.2015, 11:59

Siperbe

Valclaudia 1

22.02.2015, 11:59

ma tenteaza si pe mine, le-am trecut la favorite

Merisor 1

22.02.2015, 12:49

Ce-mi place cum ti-au iesit!

Aurelia 07_07 1

22.02.2015, 13:21

Ce fain au iesit !

Cris2711 1

22.02.2015, 13:34

Andra_Constantinescu 1

22.02.2015, 14:37

Bune!

Bya Ralu 1

22.02.2015, 15:39

ce pufoase sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu bere