Covrigei crocanti de post

de Ina in Mancaruri de post, 18 Mar 2017 | 11951 vizualizari

COMENTARII (22)

Adele 1

18.03.2017, 20:59

Rontai si eu

Ina 1

18.03.2017, 21:00

Te rog

Rocsi 1

18.03.2017, 21:03

Sunt buni oricand si la orice ora!

Ina 1

18.03.2017, 21:05

Sunt foarte buni!

Andra_Constantinescu 1

18.03.2017, 21:30

Foarte buni! Am si eu o forma in genul asta, dar ies cam subtiri covrigeii si am renuntat sa o mai folosesc pt ca mi-ar lua o vesnicie sa ii fac

MotanLaOale 1

18.03.2017, 21:30

buni buni

Ina 1

18.03.2017, 21:36

Ies subtiri doar daca intinzi prea mult aluatul . La final chiar ma saturasem sa fac si am lasat aluatul de cca 1 cm. Vreau sa zic ca mi-au crescut la copt precum saratelele, in straturi . Chiar ma gandeam la pogacelele Cristinei ))

Rahela Velicu 1

18.03.2017, 21:48

CameliaR 1

18.03.2017, 21:56

Super buni!

Ina 1

18.03.2017, 21:59

Va multumesc!

Valclaudia 1

19.03.2017, 06:24

Cum sunt covrigeii a doua zi? Nu se intaresc? Arata foarte bine!

Ina 1

19.03.2017, 08:23

Claudia, acum am gustat unul. Sunt crocanti, dar se sparg destul de usor, nu-ti rupi dintii. Imi plac, sunt mai buni decat cei de Buzau

Gherca Daniela 1

19.03.2017, 08:45

mirela0911 1

19.03.2017, 10:36

Super arată! Și cred ca-s delicioși!

dantes 1

19.03.2017, 11:04

Buni!

oanapl 1

19.03.2017, 13:21

Deliciosi!

laura_n 1

19.03.2017, 20:12

Ce idee faina!

loredanaaa 1

19.03.2017, 20:59

Ce bine arata

mihaelar63 1

19.03.2017, 23:22

Vreau sa-l gust pe ,, Bucataras'' :S

Ina 1

20.03.2017, 21:01

Miha, l-am mancat eu pe tot )))))))

Ina 1

20.03.2017, 21:01

Va multumesc

NycoletaUsurelu 1

23.03.2017, 07:32

Foarte buni ii ador

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere fara aluat - De post