Cus-cus cu legume

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 22 Aug 2010 | 6602 vizualizari

COMENTARII (14)

Julie 1

22.08.2010, 21:38

Bucataras Medi 1

22.08.2010, 21:42

Mananci,Julie ?.............

Julie 1

22.08.2010, 21:47

Da! Aveam gura plina... Saru' mana pentru masa!

Corinuta 1

23.08.2010, 00:38

cu 5 furculite am venit...

Bucataras Medi 1

23.08.2010, 12:42

Sa-ti fie de bine,Julie?.............

Bucataras Medi 1

23.08.2010, 12:42

Multumesc,Corina...........

Dana Cristea - pusikmea 1

23.08.2010, 13:03

Bucataras Medi 1

23.08.2010, 16:37

........pusik

Sylvia 1

26.08.2010, 11:46

Excelent arata si eu am facut cus cus duminica la o friptura aromata cu sos tare imi place cum se combina

burdulea56 1

27.08.2010, 23:46

Ce inspirata Medi pt aspect, imi place, ai 5 furcu

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 07:39

Sylvia, este o garnitura buna...........

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 07:40

Multumesc,Lenutica..............

danis 1

30.08.2010, 12:53

ce bun trebuie sa fie

Bucataras Medi 1

30.08.2010, 15:31

foarte bun Dani..........mie imi place..........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu frunza de vita-post