desert cheesecake marmorat cu ciocolata

de vio_dreams in Prajituri, 10 Sep 2013 | 199968 vizualizari

COMENTARII (60)

Pushaa 1

20.12.2013, 19:29

nickoletamd 1

16.01.2014, 12:03

Arata super! O intrebare insa: nu coci blatul? spui ca-l dai la rece, atat? deloc copt? nici apoi dupa ce pui compozitia nu dai la cuptor?

Miha 1

16.01.2014, 12:24

Nickoleta, prajitura este una ce se prepara la rece. Blatul este unul de biscuiti, deci nu necesita coacere, iar crema e cu gelatina

nickoletamd 1

16.01.2014, 14:18

Ok, mersi! Cu siguranta am sa o fac! Am tot facut cheesecake-uri si tot timpul am reusit sa le ard blatul (unele trebuiau sa stea si cate o ora la cuptor, chit ca le lasam mai putin, tot mi se ardeau!). Dar asa e super! Mult mai simplu si mai sigur!

ralucababi 1

16.01.2014, 17:55

Arata nemaipomenit si vreau sa o incerc. Cate grame inseamna un pliculet de gelatina ? Locuiesc in strainatate si probabil ca nu corespund cantitatile/ambalaj cu cele di Romania.

Miha 1

01.02.2014, 18:46

un pliculet de gelatina are 10 g

ilinca_rox 1

02.02.2014, 01:13

arata fantastic

sweetface_f 1

14.02.2016, 10:53

O prajitura foarte buna! Am facut-o intr-o forma rotunda de tort de 26 cm. Data viitoare insa voi folosi mai putina gelatina la crema - 4 foi de gelatina la fiecare crema.
Multumesc.

jolygina 1

15.05.2016, 00:21

arata super

Carmen 1

05.04.2017, 15:58

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bocconotti