Desert prajitura turnata cu mere

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 1 Feb 2016 | 22525 vizualizari

COMENTARII (24)

Gicuta 1

01.02.2016, 21:24

Delicioasa!

Alexandra Burz 1

01.02.2016, 21:25

CameliaR 1

01.02.2016, 21:26

Super buna

Constelatialeu 1

01.02.2016, 21:27

Ce bine arata !

Dulciuri cu Georgiana 1

01.02.2016, 21:30

Multumesc ! A fost foarte buna !

Bunica 1

01.02.2016, 21:35

Ce bine-ai turnat-o de-ai putut să tai o felie asa frumoasă!

reisnaor_2006 1

01.02.2016, 21:48

bunaaaaaaaaa

Ina 1

01.02.2016, 21:52

Buna rău

Satisfyyourcravings 1

01.02.2016, 21:53

Super!

MotanLaOale 1

01.02.2016, 21:55

buna buna

mihaelar63 1

01.02.2016, 22:14

Cu mere nu se refuza

diaconta 1

01.02.2016, 22:35

Ce-mi plac prajiturile cu mere

Bya Ralu 1

02.02.2016, 06:14

ce bine arata

dantes 1

02.02.2016, 07:19

Buna!

Ksenya 1

02.02.2016, 07:56

buna! buna!

miki_a 1

02.02.2016, 08:13

O prajitura foarte buna si pufoasa!

Dulciuri cu Georgiana 1

02.02.2016, 09:56

Multumesc !

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:39

ce frumoasa este si tare, tare buna!

Rocsi 1

03.02.2016, 11:20

Este o prajitura atat de buna!

Dulciuri cu Georgiana 1

04.02.2016, 07:22

Multumesc!

kyty 1

04.02.2016, 17:15

Sper sa-mi iasa,revin peste 1h si 30 min cu comentarii!!!

andipanda 1

27.02.2016, 22:46

Bun, am facut-o eu.Reteta este foarte buna,simplu de executat si ieftina.Ce sa vrei mai mult?Observatiile mele:am folosit o tava 35x30 si mergea una putin mai mica,ca sa iasa aluatul un pic mai gros.Am folosit un borcan de 800 gr.pasta de caise si mergea clar un borcan si jumatate.Se poate pune gem.mere, branza dulce depinde ce ai la indemana.Cuptor 200 grade.Multumim,Georgiana.,am folosit fix cantitatile date si a fost perfect.

Dulciuri cu Georgiana 1

01.03.2016, 10:24

Ma bucur ca a iesit bine !

MihaelaVizireanu-sandu 1

25.02.2019, 13:27

Reteta este foarte usoara, prajitura iese excelent. Eu am redus zaharul treptat, l-am inlocuit cu picaturi de stevia rebaudiana, atat in aluat, cat si in compozitie, astfel incat acum nu mai pun de loc zahar, doar un pliculet de zahar vanilat sau zahar cu scortisoara presarat deasupra. In plus, adaug in aluat estenta de rom si vanilie, iar in compozitie doar scortisoara. Am folosit si mere rase, dar si gem de mere cand nu am avut suficiente mere. Si am mai "inventat" ceva: inainte de a cali merele, le presez pentru a scoate suc de mere proaspat (bun pentru detoxifiere), astfel incat nici nu mai trebuie sa calesc merele prea mult. Am folosit acest aluat si cu compozitie de branza dulce si stafide (indulcite tot cu stevia). Baietii mei sunt fani ai acestei prajituri, iar eu va multumesc pentru reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere