Gogosari in otet

de ionix in Muraturi, 25 Sep 2010 | 17056 vizualizari

COMENTARII (14)

Pasiune pentru bucatarie 1

25.09.2010, 15:08

ce harnicuta esti

Bucataras Medi 1

25.09.2010, 15:42

si eu zic ca si bitza...............

ionix 1

25.09.2010, 16:39

@Bitza si Medi... ma chinuie talentul prea tare nu-s eu asa harnicuta, cum sunteti voi

Bucataras Medi 1

25.09.2010, 17:04

hai mai Ionix, daca noi am zis inseamna ca esti.......................

ionix 1

25.09.2010, 17:05

multumesc frumos...

Rocsi 1

25.09.2010, 17:43

gospodino care esti s aimi trimiti si mie un borcan dak eu nu apuc sa imi pun

ionix 1

25.09.2010, 17:48

facem schimb... imi trimiti de aia in sos si-ti dau gogosari in otet eu o sa mai pun gogosari dar cu varza

Rocsi 1

25.09.2010, 17:49

bravo..ai bani de asta pui.eu sunt cam golasa...si mai am si o nunta

ionix 1

25.09.2010, 17:51

la mine nunta fuse si se duse eh, lasa ca-ti trimit yo nu bani, ci gogosari

Rocsi 1

25.09.2010, 18:42

mai bine imi dai banuti k sa imi pun singura...dar e bun si gogosari dak imi dai....

ionix 1

25.09.2010, 18:43

fata, sunt buni si gogosarii daca-s gratis nu? asa ca, eu astept borcanul ala

Corinuta 1

25.09.2010, 21:49

Ina 1

25.09.2010, 21:51

nadina73 1

29.09.2010, 00:38

5f

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet cu prune si conopida