Gogosari in sos

de Oana in Muraturi, 10 Iul 2009 | 91609 vizualizari

COMENTARII (53)

Oana 1

04.10.2009, 13:36

Ma bucur, Andreea!

Michelle 1

13.10.2009, 15:18

sunt super buni..tocmai i-am executat..cu mici modificari...fff buni

Oana 1

13.10.2009, 16:13

Ma bucur, Michelle! Cred ca nu scap si fac si anul asta , tocmai a dat comanda Cata

Oana 1

13.10.2009, 17:00

Ileana, aceesi reteta? ma refer la celelalte ingrediente. Si cum pui usturoiul? feliute sau intreg?

Oana 1

16.10.2009, 20:56

Asa, e Lumi, e tare gustos sosul! Spor la treaba, ma bucur ca va place asa mult reteta!

Bucataras 1

16.10.2009, 21:04

pt Lumi_21

Oana 1

19.10.2009, 19:57

Dana...nu stiu, nu mi s-a intamplat niciodata...sigur au fost inchise bine? Poate doar sunt otetiti, nu fermentati...chiar nu stiu daca ii poti repara...Ei oricum nu se fac in 3 zile...cam in 2 saptamani ar trebui sa fie gata...Sper ca nu ai deschis toate borcanele! Lasa-le asa, in camara si deschide unul in 2 saptamani...

ANCA 1

29.01.2010, 16:49

am zis ca sunt lesinata dupa gogosarii astia? au iesit demential!!

Oana 1

29.01.2010, 19:23

Bravooooo

onuta 1

20.09.2010, 23:41

si preferatii mei sant serios. oana mi ai luat o ianinte, zilele astea pun si eu.

Oana 1

24.09.2010, 21:06

Onuta, anul asta nu mai pun, mai am de anul trecut

alinutzika 1

09.09.2011, 14:01

f buni

DIANA B 1

09.09.2011, 17:05

Oana

Oana 1

09.09.2011, 22:48

O bunatate!

Cris2711 1

10.09.2011, 15:28

horia 1

10.09.2011, 16:03

wowwwww ce preparat superb!!!
felicitari si pentru prezentare!
p.s. de ce "otet de topoloveni"?este mai aromat?

Oana 1

18.09.2011, 17:40

La muraturi numai otet din asta am folosit, la recomandarile negustorilor din piata, ziceau ei ca asta e cel mai bun si chiar au iesit foarte bune toate muraturile cu otet de topoloveni

adry88 1

19.09.2011, 21:26

place

Bya Ralu 1

29.08.2012, 23:07

ce-mi plac!arata tare bine

jolygina 1

31.08.2012, 17:42

si noua ne plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in suc propriu