Hrean in otet

de delia64 in Muraturi, 7 Feb 2013 | 7461 vizualizari

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

07.02.2013, 14:34

Ina 1

07.02.2013, 14:39

mie-mi place si daca nu vad reteta, ca o stiu

Lau 1

07.02.2013, 14:39

delia64 1

07.02.2013, 14:47

Multumesc MOTAN.

delia64 1

07.02.2013, 14:51

Ina ,pun poza pe urma reteta , incepatorii astia nestiutori...

delia64 1

07.02.2013, 14:52

Multumesc Daniela !!!

portiadelumina 1

07.02.2013, 15:02

Buuun, foarte bun. Pentru oameni sănătoşi

gaby_gabytza 1

07.02.2013, 15:04

place

diaconta 1

07.02.2013, 15:35

imi place

Bunica 1

07.02.2013, 15:39

Foarte bun la racituri!

delia64 1

07.02.2013, 15:44

Parinte , multumesc frumos!

delia64 1

07.02.2013, 15:45

Gaby ,Dia ,Bunica , multumesc pentru aprecieri .

Ina 1

07.02.2013, 15:54

Delia

Constelatialeu 1

07.02.2013, 16:27

La asta nu ma bag,doar stau si dau indicatii,am ''subaltern'' care suporta chinul de a-l da pe razatoare...

delia64 1

07.02.2013, 16:38

Ce fain de tine ...ai cleste si nu bagi mana-n foc...

DIANA B 1

07.02.2013, 17:38

Cred c-ai plans ptr toate neamurile

delia64 1

07.02.2013, 18:11

Diana draga ,am plans ca am facut un borcan pentru mama si unul pentru copii din Spania ,3 zile tot am plans.

Sim0na 1

07.02.2013, 18:56

Si eu am pus asta toamna.. ptr doua borcanele mici am plans cat ptr vre-o 5 ani Dar tare bun mai este.. Noua ne place mai ales sosul cu smantana.

delia64 1

07.02.2013, 19:56

Simona ,eu am ingropat in nisip in beci asa cam de 2 borcane si mai fac cand se termina si mii dor de plans

Zamfira 1

07.02.2013, 21:16

delia64 1

07.02.2013, 21:25

Mersi Zamfira!

MIUTA 1

25.02.2013, 14:48

Foarte bun

Sidy 1

02.03.2013, 14:51

Exact asa il fac si eu si ne place foarte tare. Nu il razuiesc ci il fac cu robotul si asa scap de necazul plinsului....
Cu smantana , asa cum il faci tu e o ...nebunieeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hrean in otet