Humus reteta libaneza

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2009 | 24568 vizualizari

COMENTARII (18)

Bucataras 1

16.05.2009, 19:55

Ai si o reteta de Tabule? Parca asa se numeste salata libaneza de patrunjel cu nuci si masline

Oana 1

16.05.2009, 20:56

Bucatarasule, eu fac Tabule cu vreo 3-4 legaturi de patrunjel, rosii tocate cubulete si ceapa tocata fin

Oana 1

16.05.2009, 20:56

Sabina, e bun humusul, imi place!

yammy 1

16.05.2009, 21:49

Asa i zice? Eu fac da i ziceam pate' de naut

Catalin 1

16.05.2009, 23:18

Eu am o singura problema cind maninc humus. Ma musc de degete

Flori 1

17.05.2009, 15:33

Aham...deci nu tre' sa-mi fie pofta, ca e periculos!

Sabina 1

18.05.2009, 17:48

Tabule asta eu o fac in stil romanesc patrunjel tocat cu rosii taiate mici mici, ulei de masline, zeama de lamie, sare si piper.

Oana 1

18.05.2009, 18:12

Sabina, da, si sa pui si ceapa verde sau din aia de apa
Flori, e periculos rau

ANCA 1

18.05.2009, 21:32

sunt fan humus!!

Sabina 1

19.05.2009, 11:08

pun si ceapa, cand nu mai ies din casa

Roda 1

24.05.2009, 22:58

A propos de tabouleh, mie imi place sa-l prepar din ardei ,rosii, ulei de masline,chimen macinat,coriandru tocat,patrunjel si sare.Il tin cca. 2 ore la rece.Am mancat si chiar prepar tabouleh arab din bulgur,menta, ceapa verde, rosii,patrunjel verde, ulei de masline,suc de lamaie , sare si piper.Se serveste pe foi de salata verde.Este gustos, nutritiv si se poate servi cu alte preparate sau de sine statator.

JamieO 1

24.05.2009, 23:22

Roda, please, pune si tu reteta de tabouleh

Luciana 1

27.10.2009, 21:33

Roda...ce este bulgur?
Tot ce contine menta imi face cu ochiul, vreau sa fac si eu salata aceasta cu menta, si vad combinatia invelita in foi de salata...

Bucataras 1

27.10.2009, 22:08

Este romanescu "arpacash"

Oana 1

27.10.2009, 22:18

Bulgurul e un fel de cous-cous cu bobul mare. Eu asa stiu

adry88 1

20.05.2011, 12:27

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Humus reteta