Kouneli psito- friptura greceasca de iepure

de mihaelar63 in Iepure, 26 Oct 2016 | 6091 vizualizari

COMENTARII (45)

Panacris 1

26.10.2016, 17:40

Am sosit! <

mihaelar63 1

26.10.2016, 17:46

Prima venita , prima servita

Gabitsa 1

26.10.2016, 17:56

Hm....ce bine arata

Mutulica 1

26.10.2016, 18:11

`Miha , stai sa-mi iau un pix si sa notez:ce e psito-friptura?

Mutulica 1

26.10.2016, 18:12

Mancarea asta intra la specialitati: sare de Himalaia etc.Am apa-n gura!

Mutulica 1

26.10.2016, 18:13

`Miha , stai sa-mi iau un pix si sa notez:ce e psito-friptura?

Mutulica 1

26.10.2016, 18:14

Si ce-s guguloaiele alea galbene: cartofi stropiti cu ceva anume?

mihaelar63 1

26.10.2016, 18:24

Costele sunt cartofi rantaltzi-cum le zice noi in Ardeal- Adica cartofii fierti in coaja se zdrobesc in vasul cu ceapa si patrunjelul usor prajite in ulei +boia . Sunt sub forma de guguloaie ) pentru ca i-am pus cu ajutorul lingurii pentru Inghetata ) Ca sa aiba forma mai Chichi ) .

mihaelar63 1

26.10.2016, 18:25

Eu folosesc doar sarea de Himalaya roz [ o cumpar de la un magazin specializat de condimente la 8 lei / Kg ] . Este sare neiodata , se zice mai sanatoasa si mai plina de minerale .

mihaelar63 1

26.10.2016, 18:27

In greaca Kouneli = iepure- imi place grozav cum suna si Psito= friptura

Mutulica 1

26.10.2016, 18:52

saru-mana!

Mutulica 1

26.10.2016, 18:54

Cred ca ai pus si broccoli si ai uitat sa scrii.

Merisor 1

26.10.2016, 18:59

Ce culori vii in farfuria ta!

Rahela Velicu 1

26.10.2016, 19:09

Ce mancare gustoasa!

mihaelar63 1

26.10.2016, 19:11

Costele,am scris doar ca am servit cu garnitura preferata si brocolli din gradina proprie . Am sa adaug si la ingrediente cand termin cina In seara aceasta : Supa de fasole verde , mazare si carnati cu smantana . Creveti cu orez alb-negru . pe maine spanac scazut cu nucsoara si carnaciori proaspeti . Sos de bureti de roua cu smantana .

Mutulica 1

26.10.2016, 19:12

Alt meniu regal in seara asta!Sa va fie de bine!

Mutulica 1

26.10.2016, 19:17

Si maine , de asemenea .Nu-i rau , pana la urma sa stii sa mananci e o arta!

Renataedina 1

26.10.2016, 19:18

simona72 1

26.10.2016, 19:37

Nebunie!! Chiar nu mai stiam cum sa gatesc iepure...pun reteta la seif!

Bunica 1

26.10.2016, 19:38

Colorata este gata!

diaconta 1

26.10.2016, 19:40

Ai de mine ce sifisticatenii gatesti tu Mihaela

RuxyRux 1

26.10.2016, 19:55

Nu pap....dar apreciez...arata grozav!

delia64 1

26.10.2016, 20:09

Rocsi 1

26.10.2016, 21:17

Chiar daca nu servesc eu, nu pot sa nu remarc ca farfuria este plina de culoare!

MotanLaOale 1

26.10.2016, 21:58

buna buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepure cacciatore