Leustean pentru ciorbe

de delia64 in Conserve, 8 Mai 2014 | 3908 vizualizari

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

08.05.2014, 15:28

marcela1979 1

08.05.2014, 15:59

delia64 1

08.05.2014, 16:08

Dya

delia64 1

08.05.2014, 16:08

Marcela

MotanLaOale 1

08.05.2014, 16:12

Criss 1

08.05.2014, 16:16

Eu in ultimii doi ani, verdeata o toc marunt, adaug putina apa si o pun apoi in forme pentru cuburi de ghiata. Apoi dupa ce se congeleaza, scot cuburile si le pun in pungi in congelator. Cand imi trebuie la vreo ciorba patrunjel, marar sau leustean, iau doar un cub sau doua si gata. Mi se pare cea mai simpla metoda.

delia64 1

08.05.2014, 16:45

Vladimir

delia64 1

08.05.2014, 16:46

Criss , buna idee !!!Multumesc frumos !!!

cristeena20 1

08.05.2014, 17:17

si eu cris mai fac asa..

Panacris 1

08.05.2014, 17:53

delia64 1

08.05.2014, 19:17

cristeena

delia64 1

08.05.2014, 19:18

Cris

Rocsi 1

08.05.2014, 20:02

Foarte bun

delia64 1

08.05.2014, 23:46

Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vegeta 100% naturala