Limba de vita cu sos si masline

de Oana in Vita, 28 Apr 2009 | 26062 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

24.05.2009, 14:37

Dany, noi o mancam cu piure, e bun si-asa. O sa incerc si cu mamaliguta

luminita20_2006 1

24.05.2009, 19:47

am mancat o sigura data cand eram studenta si a fost foarte foarte bunda ;a mine acasa nu se prea omaora....dar daca mai faci...vin si eu..pls

Oana 1

24.05.2009, 20:21

Te chem, Lumi! nici noi nu facem prea des...

Bunica 1

24.05.2009, 22:43

Este una din preferatele mele.Incearca sa pui cateva feliute de lamaie,dupa ce ai curatat-o de coaja.

Oana 1

24.05.2009, 23:27

Chiar ma gandeam la lamaie, dar am uitat sa pun . De obicei fac pui cu masline si la ala pun felii de lamaie

horia 1

14.07.2011, 00:49

super preparat,imi place!

horia 1

14.07.2011, 00:49

felicitari !

horia 1

14.07.2011, 00:50

combinatia perfecta :masline cu limba.

Oana 1

14.07.2011, 15:30

Multumesc!

Bya Ralu 1

27.07.2012, 18:32

si mie imi palce mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limba de vita cu masline