Mucenici

de corina241 in Dulciuri, 7 Mar 2013 | 3430 vizualizari

COMENTARII (20)

Angelina_Elena 1

07.03.2013, 16:52

foarte buni sunt!

Doralinda 1

07.03.2013, 16:55

Nu am facut niciodata, cred ca e timpul sa ii incerc! La favorite!

Doralinda 1

07.03.2013, 16:57

Ai scris, lapte/ulei, adica aceleasi cantitati sau cat ulei si cat lapte?

portiadelumina 1

07.03.2013, 17:12

La noi se fac din cei zemoşi, munteneşti adică. Mie îmi plac ambele feluri. Super!

Mihaela11_jo 1

07.03.2013, 17:38

Deliciosi

corina241 1

07.03.2013, 17:42

Dora am scris Lapte/apa si ulei incearca si tu, sunt super !!!! Fetitele mele ii mananca cu iaurt!!!!

ianculubita 1

07.03.2013, 17:45

Bunica 1

07.03.2013, 17:45

Buni mucenicii moldovenesti!

Valclaudia 1

07.03.2013, 19:23

tare buni!

MotanLaOale 1

07.03.2013, 19:52

mena29 1

07.03.2013, 20:12

Frumoaso

diaconta 1

07.03.2013, 20:32

excelent arata
eu n-am facut niciodata

Merisor 1

07.03.2013, 21:23

Imi plac asa cum i-ai facut tu!

Doralinda 1

07.03.2013, 21:29

Multumesc frumos corina, sper sa-mi iasa!!! E ptr prima oara cand ii voi face, ii incerc maine!

Doralinda 1

07.03.2013, 21:39

Drojdia o desfacem in putin lapte si o punem peste zahar si apoi ai scris ca lasam sa se dubleze volumul, dar nu amestecam?! Nu prea inteleg, te rog daca poti sa-mi zici ca m-am apucat deja de aluat!

Doralinda 1

07.03.2013, 21:41

O sa pun la masina de paine ptr framantat si dospit, mai usor!

diaconta 1

07.03.2013, 21:43

Dora,a spus ca in gropita facuta in faina,a pus zaharul si peste zahar drojdia diluata cu lapte.
Eu cred ca nu ar trebui amestecata pentru ca prea mult zahar inhiba drojdia si nu mai creste.
Eu pun o lingurita de zahar pe drojdie si lapte caldut,dupa ce a dospit o amestec cu restul ingredientelor.

adry88 1

07.03.2013, 21:51

Doralinda 1

07.03.2013, 21:57

Dia multumesc frumos! Oricum, o voi pune in masina la framantat, e mai usor!am facut asa cum mi-ai zis.

Rocsi 1

08.03.2013, 20:57

Foarte buni sunt.Bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mucenici moldovenesti