Paella de Bogavante

de vik in Fructe de mare, 30 Iun 2010 | 8756 vizualizari

COMENTARII (9)

ana 1

30.06.2010, 16:02

Am auzit ca este foarte buna paella asta ,dar una cu carnita de pui nu ar merge?

vero_closca 1

30.06.2010, 16:16

mihaelar63 1

30.06.2010, 16:17

5 furculite uriase , ce deliciu , bine ca am trecut de varsta cand pot pati ceva din cauza poftelor

Laly 1

30.06.2010, 16:40

Ana asa zic si eu,cu carnita de pui.Oricum lasam furculitele

eclerash 1

30.06.2010, 16:43

fructele astea de mare nu prea ma atrag nici pe mine...adica asa arata bine ceea ce ai facut tu acolo,dar atat....oricum felicitari!

lia maria 1

30.06.2010, 16:51

ce minunatie

Ina 1

30.06.2010, 17:20

ba eu m-as risca sa pap ce-i acolo Degeaba nu primesc?

biancas76 1

30.06.2010, 19:35

Am mancat paeela in Spania si e foarte buna. Nu arata ca asta In genul asta.
Am manncat si fideua

vik 1

01.07.2010, 09:36

Am sa va las reteta si uneia cu pui si costita de porc+carne de iepure.
Insa...deocamdata nu am poze cu Paella Valenciana.
Paella nu arata la fel... functie de ingrediente si de timpul /rabdarea celui care o pregateste.
Oricum, important e ca e buna, nu neaparat cum arata.
Nici eu nu mananc fructe de mare.
Deloc, niciodata, de nici un fel.
Insa, mananc orezul din paella, chiar daca are fructe de mare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Midii cu sos catifelat si taitei de orez