Paine de casa cu branza de burduf, ceapa rosie, chimen si susan by Alex Teacher

de AlexTeacher in Piine, 26 Feb 2015 | 6376 vizualizari

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

26.02.2015, 12:34

Sunt prima la apel . Imi place fara retinere tot ce are chimen . Painea este deosebita .Cred ca doar rosii mai trebuie langa ea si poate fi servita ca aperitiv
Gata m-ai inebunit vreau si cu rosii uscate
Si bineinteles nu uitam de dragoste . Totul iese foarte bine cu ea

simona72 1

26.02.2015, 12:40

Imi place tare mult combinatia!Am sa incerc si eu reteta dar framantat aluatul la masina de paine

AlexTeacher 1

26.02.2015, 12:45

Sunt sigur ca va iesi buna. Eu unul trebuie sa marturisesc ca ador sa framant paine (cred ca-ntr-o viata anterioara am fost brutar) .
Sunt de parere ca ii transmiti o anumita energie in momentul in care o framanti.
Iar la masina de paine sincer sa fiu, nu am facut niciodata. Am inteles ca iti trebuie niste cantitati stricte de ingrediente, ca altfel s-ar putea sa nu iasa.

Mitinita 1

26.02.2015, 12:46

ce combinatie faina! Daca acum vreo 2 ani amestecam aluatul de paine cu lingura, acum de abia astept sa framant Chiar o sa-i fac cadoul sorei mele masina de paine, ca sta degeaba De incercat painea asta

simona72 1

26.02.2015, 13:27

Asta cu cantitatile stricte o auzisem si eu si intradevar asa scrie si in carte....daaaar, eu folosesc masina doar la framantat si cantaresc ingredientele, dar nu cu un cantar electronic, iar daca mi se pare ca mai trebuie mai adaug faina sau ulei...

Merisor 1

26.02.2015, 13:27

Super combinatia din painea ta!
Eu inca framant aluatul clasic, fara masina de paine.
Voi incerca si eu reteta ta!

Oana 1

26.02.2015, 13:38

Arata tare bine! Din pacate eu nu sunt prietena deloc cu chimenul, iar cui branza de burduf...asa si asa...dar imi lasa gura apa si tot as manca o felie

Irina 1

26.02.2015, 13:41

Ei, asa pofta de paine mi-ai facut, Alex... Eu obisnuiesc sa fac paine in casa (ce-i drept, eu mixez ingredientele la robot ) , asa ca e musai sa fac si reteta povestita asa frumos de tine. Si astept si urmatoarea reteta, cu mare interes!

Cris2711 1

26.02.2015, 13:43

Merisor 1

26.02.2015, 13:51

Interesanta ideea cu o parte de drojdie pusa peste faina si o parte dizolvata, eu o dizolvam pe toata si asteptam sa se dospeasca intai maiaua, taraneste
Cat despre dospitul aluatului, n-am avut niciodata rabdare sa-l las mai mult de o ora, poate doar daca n-a fost drojdia buna )
Am sa tin cont pe viitor.
Abia astept urmatoarea ta reteta.

diaconta 1

26.02.2015, 16:05

Faina reteta ai adus Alex
Eu nu prea ma pricep la aluaturi,iar paine fac destul de rar,doar mama face o paine cu cartofi minunata,asa cum o facea si bunica.
Am insa o dilema,mama spune ca daca framant painea prea mult,nu ramane pufoasa
Sunt curioasa ce gust are painica asta facuta de tine.
Nici eu nu-i gasesc utilitate masinii pentru paine.

Ela68 1

26.02.2015, 17:09

Iubesc sa fac paine si sa ma joc cu aluatul, eu sper ca intr-o viata viitoare sa fiu brutar . Buna painica ai facut Alex .

MotanLaOale 1

26.02.2015, 19:52

buna buna
Trebuie incercata!

Rocsi 1

26.02.2015, 22:04

Ce bine arata!

Valclaudia 1

27.02.2015, 07:00

ce fain arata! incerc si eu dar in cantitate mai mica pentru inceput.

dantes 1

27.02.2015, 07:15

Foarte buna!

T I M E A 1

27.02.2015, 12:22

asta e in mod special pentru mine )

Bya Ralu 1

27.02.2015, 19:24

super

Bunica 1

28.02.2015, 21:20

Vaiiiiiiiiiii,ce bunătate de pâine! Am trecut-o la favorite

Panacris 1

01.03.2015, 15:31

retete bune 1

01.03.2015, 18:16

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu branza de burduf,ceapa rosie,chimen si susan