Paine de ovaz

de Valclaudia in Piine, 22 Iun 2014 | 15159 vizualizari

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

22.06.2014, 07:08

Bunica 1

22.06.2014, 08:36

Ce painica buna!

dantes 1

22.06.2014, 08:42

Buna!

MotanLaOale 1

22.06.2014, 08:58

babi5 1

22.06.2014, 09:27

Buna la cura de slabire ,

Anett 1

22.06.2014, 10:34

cristeena20 1

22.06.2014, 11:55

Rocsi 1

22.06.2014, 12:49

Am si luat o feliuta!

laura_n 1

22.06.2014, 13:13

buna tare!

Krystyan Trendy 1

22.06.2014, 13:37

ce paine gustoasa

MOKUSKA 1

22.06.2014, 14:42

foarte buna!!!

tarasmariana 1

23.06.2014, 05:58

Layla 1

14.11.2019, 11:51

Sincer, mie nu mi-a ieșit de prima data, respectând rețeta întocmai. Făina de ovaz are o mare putere de absorbție iar, in acest context, trebuie mărita cantitatea de apa folosită sau micșorat gramajul de făina, altfel riscând sa nu crească aluatul și sa iasă ca un pietroi. De altfel, foarte gustoasa 😊 Eu am îmbunătățit-o cu câțiva fulgi de ceapa deshidratata și câteva seminte de chia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine rapida (fara framantare)