Pasca

de Oana in Dulciuri, 2 Apr 2009 | 14725 vizualizari

COMENTARII (11)

Flori 1

03.04.2009, 13:00

Oana, ce mi-e poftaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!Arata de milioane!!!

Oana 1

04.04.2009, 10:14

Multumesc fetele! a iesit delicioasa!
Cleo, abia astept retetele tale!

Oana 1

02.04.2010, 23:16

Azi am facut umplutura de mai sus, dar in loc de pesmet am pus doua linguri cu gris, am pus si 150 g smantana, coaja si zeama de la jumatate de lamaie, un deliciu

elena1988 1

04.03.2011, 16:32

reisnaor_2006 1

01.04.2015, 12:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saviecuta cu mac, Baigli sau cozonacei ca-n Banat