Pasta de masline

de anaiordan in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2009 | 10981 vizualizari

COMENTARII (8)

Bucataras 1

29.07.2009, 20:56

excelent ... cred ca si putina lamiie trebuie adaugat. da, cu piinik prajita este delicioasa

ala_oancea 1

29.07.2009, 21:30

Suna bine ... masline si usturoi ...

boscodina 1

29.07.2009, 23:08

o reteta tare interesanta. astept cu nerabdare poza cu felia de painica,ca sa am motiv de inundatie, deja imi ploua in gura

anaiordan 1

30.07.2009, 13:46

In seara asta se va face poza cu painica...asta e unul din aperitivele pregatite pentru o masa greceasca ...o s avin si cu restul preparatelor zilele urmatoare...

cred ca merge si un pic de lamaie la maslinele negre care se gasec in Romania, aici astea fiind deja un pic amare lamaia le-ar face si mai amare...

Apropo..genul asta de masline eu le-am gasit si in Romania la Mega Image, dar erau foarte scumpe dupa parerea mea...200g - 8lei...

anaiordan 1

01.08.2009, 13:38

I have the picture...enjoy

madi_marin 1

05.04.2010, 18:12

am facut si eu pasta de masline, dar am pus si un pic de cimbru....ca asa era reteta....absolut delicios pe feliute mici mici de paine prajita....

elena1988 1

04.03.2011, 09:33

adry88 1

13.05.2011, 16:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi