PASTRAV AFUMAT CU BUDINCA DE SFECLA

de Roda in Pastrav, 3 Iul 2009 | 5639 vizualizari

COMENTARII (5)

Bunica 1

04.07.2009, 09:01

Ai incercat sa faci piureurile separat si sa le asezi:piscotul,sfecla ,cartoful? Pentru ornament . Oricum le-ai aranja cred ca sunt foarte gustoase.

Roda 1

04.07.2009, 13:06

Nu, Bunicuto, nu am incercat.Reteta am mostenit-o asa si cred ca sfecla de una singura nu ar avea savoarea ce o are in combinatie cu cartofi.Daca vei incerca separat, da-mi de stire.Oricum, budinca aceasta o servesc nu numai cu pastrav afumat, ci si cu somon, crap file si chiar si pe langa friptura.Weekend placut!Roda

pater 1

13.11.2013, 17:18

intra pe siteul asta, legenda afumarii pastravului cu conuri de brad:
pastrav-afumat.ro

Panacris 1

23.04.2020, 18:20

Interesantă rețeta!

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume la cuptor