Pastrav cu cimbru si piure cu masline negre a la Jamie O.

de Adinuta in Pastrav, 1 Dec 2009 | 8003 vizualizari

COMENTARII (25)

luminita20_2006 1

01.12.2009, 21:57

super ideea

danygospodina 1

01.12.2009, 22:14

Bestial. Si tu esti obsedata sa ai aragazul curat? e bec.

liana_geicu 1

01.12.2009, 22:21

super! super!

Adinuta 1

01.12.2009, 22:30

dany, e bec mai ales pentru ca fac poze ce il implica si ce ai scris imi demonstreaza teoria conform careia trebuie sa fii atent la orice detaliu, ca nu stii la ce se uita lumea cand pui o poza foarte tare!

Oana 1

01.12.2009, 22:45

Bravo Adinuta! Super reteta si pozele Imi place mult cum faci colajul cu poze. In ce program faci? Poate ma inveti si pe mine

Adinuta 1

01.12.2009, 22:57

oana, nu te invat nimic! asta e trademark-ul meu! cum sa-l dau asa, mai departe?! folosesc Picasa 3, instaleaza-l si apoi iti mai spun si multumesc de laude, mereu sunt primite cu bucurie!

Bucataras 1

01.12.2009, 23:03

deci Raluk, zisa si dany, ar putea fi o ziarista deosebita. Din acelea care fac articole mari din detalii mici ca sa zic asa

ala_oancea 1

02.12.2009, 12:19

Arata minunat ! Bravo In afara de capul pestelui ... eu nu l-as suporta in farfurie

ANCA 1

02.12.2009, 14:32

suna interesant piureul cu masline, de pastrav nici nu mai zic

Adinuta 1

02.12.2009, 14:40

Ala, sa nu te aud de cap de peste, cand tu ai papat iepuras acum ceva vreme repet: iepuras, mic, pufos, dragalas, cu nas tremurator si bot rontaitor (glumesc, dar de iepuras mi-e cam mila...pestele arata cam neutru )

ala_oancea 1

02.12.2009, 15:01

Ce tare esti !!! N-ai sa ma uiti cu iepurila, nu ?

Adinuta 1

02.12.2009, 15:40

nope, never!! sa nu mai spun ca am constatat ca in timp ce eu ii spun "iepuras", tu ii zici "IEPURILA" Asta spune tot! Era si o poezie parca... Rila-iepurila

danygospodina 1

02.12.2009, 19:38

Mai, Bucataras, am zis sa fiu si eu mai originala, laudarea aragazului implica studierea cu atentie a colajelor!. Si a retetei.

Su in privinta aragazului sunt maniaca, de mica. Daca nu straluceste, nu e bine. Sper sa nu ajung, in ritmul asta, la 60 ani sa-l inchid si sa-i pun mileu deasupra!

Bucataras 1

06.12.2009, 02:17

Adinuta 1

06.12.2009, 02:25

asta inseamna ca o sa manaci in oras foarte des si de aceea aragazul va fi decor peste mileu zic sa fie si o vaza cu flori

Bucataras 1

06.12.2009, 08:53

nu vaza, ma, un bibelou peste, cum aveau mamele noastre pe televizor pe vremuri

ionix 1

06.12.2009, 21:52

interesant si cred ca-i da gust pastravului asta fad

danygospodina 1

07.12.2009, 03:00

Da, voi pune un bibelou-peste, bomboniera si o sa-i pun numele de Pastrav-Adinutz.

danygospodina 1

07.12.2009, 03:04

Chiar, maica-mea are o matusa care isi punea mileu si pe vasul de la WC, la oglinda, in baie...implicit si pe aragaz!

Adinuta 1

07.12.2009, 18:58

Ralu-dany,(chiar, cum vrei sa ti se spuna: Raluca? sau dany? sau dany e numele sotului... m-am pierdut) eu nus' ce sa zic... daca sunt deja cazuri in familie, ai toate sansele sa mostenesti obiceiul dar fara gluma, cred ca mileurile vor avea un comeback ... aici sunt ingerasi facuti din mileu apretat si sunt chiar frumosi, lucrati delicat. Arata bine pentru Craciun! Poate nu o mai avea mileul aceeasi intrebuintare ca pe vremuri, dar se reinventeaza si supravietuieste... ca Madonna

Oana 1

07.12.2009, 19:14

Adinuta, mersi pt. explicatii Ce tari sunteti cu mileurile PS: Dany e numele fetitei, eu m-am prins

Sylvia 1

05.02.2010, 13:44

Excelent arata, acum l-am descoperit si il trec la favorite!!!Imi place foarte mult prezeatarea, la toate bunatatile facute de tine

Adinuta 1

05.02.2010, 13:57

Sylvia, a fost printre cei mai buni pesti mancati vreodata! Mi-a placut mai ales ce gust capata lamaia de la foile de dafin, iar piureul super bun cu masline, chiar sa incerci, e si rapid si multumesc frumos de laude!! de la asa un "decorator" ca tine, e o mare bucurie!

elena1988 1

08.02.2011, 10:16

Panacris 1

13.12.2011, 11:23

Delicios, la favorite cu el chiar daca l/am descoperit acum, stii vorba ceea niciodat nu/i prea tarziu!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta