Pastrav cu legume la cuptor

de Miha in Pastrav, 1 Feb 2010 | 24792 vizualizari

COMENTARII (14)

stemol 1

01.02.2010, 14:43

e tare faza,,cand nu mai rezistati mirosului",ce ma fac ca eu am o bucatarie mica(pe balcon),inseamna ca destul de repede nu voi mai suporta mirosul

Miha 1

01.02.2010, 15:02

A fost o gluma si trebuie tratata ca atare. Si a rezista nu e acelasi lucru cu a suporta.

stemol 1

01.02.2010, 15:24

si eu am luat-o ca pe o gluma,fara suparare

Miha 1

01.02.2010, 15:37

mihaelar63 1

01.02.2010, 15:51

parca m-as da la el , pazea [bineinteles ca la pastrav ] , dar si mix-ul de legume nu-l refuz .

Miha 1

01.02.2010, 16:34

Pofteste Miha, cu drag iti ofer tot ce-ti doreste inimioara.

Sylvia 1

01.02.2010, 16:52

Excelent arata si eu am cumparat azi pastravi si abia astept sa ii atac

rivka 1

01.02.2010, 16:54

vai de mine ce foame imi este, abia mi-am facut unghiile deci trebuie sa astept pana ma pot apuca de gatit ceva...arata super pestele ...

adrian 1

02.02.2010, 10:26

de ce il dam la frigider o jumatate de ora?

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 20:22

Excelenta reteta.Am sa fac si eu asa pastravul.Cu acel amestec,cu care ungi pestele trebuie sa stea la frigider,presupun?Trebuie sa se imbibe cu pestele si apoi il bagi la cuptor.Imi place reteta,o trec la favorite.

Miha 1

09.03.2010, 23:10

Na, ca am ratat intrebarea lui Adrian. Adrian, uite ca a raspuns Carmen...se baga la frigider ca sa se imbibe carnea foarte bine cu condimentele respective.

susu 1

24.03.2010, 21:15

miha foarte bun si sanatos.

Miha 1

24.03.2010, 21:47

Da, Simona. Si usor de facut!

mariac 1

28.03.2010, 20:28

ce bine arata ,bravo imi place ca santeti tinere si foarte bune gospodine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu lamaie, unt si verdeata