Peste la cuptor

de anisoara in Peste, 9 Feb 2010 | 26746 vizualizari

COMENTARII (7)

madi_marin 1

09.02.2010, 19:42

inca un preparat delicios.....asa cum ne-ai invatat....

Sylvia 1

09.02.2010, 22:07

Wow ce bine arata , il si salvez ce simplu se face si ce reteta de efect nota maxima

Teo 1

09.02.2010, 22:50

cat de mult imi place pestele ,mai ales acesta ,pregatit astazi de tine ,Anisoara!

anisoara 1

10.02.2010, 00:31

Multumesc. Aceasta receta o prepar de 2 ori pe saptamiina, ma scapa din toate situatiile , cind imi este timpul limitat. Timpul pentru prepararea lui este de 5 minute. Mai departe - totul depinde de cuptor. Pe un pat de ceapa taiata rotele foarte subtiri, si peurma cartofii taiati deasemenea rotele subtiri , iar deasupra veti aranja pestele si veti turna peste tot putin ulei de masline si verdeata preferata, veti avea o cina de nota maxima. sanatoasa

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:53

PapaBun 1

10.02.2010, 02:33

Dar ce peste este, asta ma intereseaza.

anisoara 1

10.02.2010, 13:31

Bun venit PapaBun : La intrebarea pusa , poti sa-ti spun ca acest peste se numeste PANGA- este un peste cu carnea alba fina, fara oase mici, la gust seamana cu pestele limba , numai ca are un sabor de peste mai pronuntat, mai intens. Nu stiu denumirea lui in limba romana .
Mihaiela Pofta buna .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou cu garnitura de cartofi orientali