Phad Thai

de LeBlogPiquant in Fructe de mare, 17 Noi 2010 | 11651 vizualizari

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

17.11.2010, 18:40

Exceptional!!!!

mena29 1

17.11.2010, 22:26

si mie-mi place

Mitinita 1

18.11.2010, 00:05

Acuma mi-e pofta!Mi-am cunoscut sotul la un castron de Phad Thai!

silvi0ara 1

18.11.2010, 09:29

Arata tare bine,desii recunosc ca eu nu prea m-am inteles cu mancarea lor,e prea picanta pentru mine.Asta in schimb e numai buna,dar fara ardei iute.

Gouda 1

18.11.2010, 13:36

LeBlogPiquant 1

18.11.2010, 14:13

Sivioara - in functie de cat ardei iute pui e mai iute, sau mai putin iute. Asta nu a fost apropate deloc iute

LeBlogPiquant 1

18.11.2010, 14:13

Gouda, mersi

Sylvia 1

19.11.2010, 10:46

Minunat arata, felicitari

LeBlogPiquant 1

19.11.2010, 12:37

Si e asa buuuun

vanilla 1

19.11.2010, 14:11

e uite ceva ce clar mi-a atras atentia!!! felicitari!

bejenariualina 1

26.01.2011, 01:03

elena1988 1

13.02.2011, 18:16

arata bine

adry88 1

09.05.2011, 15:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cocktail din fructe de mare servit cu legume mexicane si muguri de soia