Pizza cu Blat de Conopida

de BakeUpArtist in Pizza, 6 Noi 2016 | 5094 vizualizari

COMENTARII (16)

diaconta 1

06.11.2016, 18:13

Am tot vazut blatul asta din conopida.Trebuie sa-l incerc si eu

Ina 1

06.11.2016, 18:20

NU-mi dau seama de gust, dar arata delicios!

CameliaR 1

06.11.2016, 18:29

Cred ca are un gust interesant.

Rahela Velicu 1

06.11.2016, 18:32

interesanta!

deyutzky 1

06.11.2016, 18:37

interesanta!! Merita incercata!

mirela0911 1

06.11.2016, 18:44

Super arata!

BakeUpArtist 1

06.11.2016, 18:56

Da, sa stiti ca a fost prima incercare si a iesit mai buna decat ma asteptam. Conopida este un inlocuitor excelent, fara sa sa schimbe aproape deloc gustul pizzei.

Merisor 1

06.11.2016, 19:24

Cat de bine arata!

MotanLaOale 1

06.11.2016, 19:36

interesant dar conopida nu

Bya Ralu 1

06.11.2016, 19:52

super

Andra_Constantinescu 1

06.11.2016, 19:57

Interesant!

Bunica 1

06.11.2016, 20:29

Interesantă rețeta de blat,dar eu nu sunt prietenă cu conopida

iry-gabriela 1

06.11.2016, 20:29

BakeUpArtist 1

06.11.2016, 20:35

Da, sa stiti ca nici eu nu prea consum. Insa am zis sa incerc varianta asta, si sa stiti ca abia se simte gustul. Rezultat mai buuun decat m-am asteptat.

mihaelar63 1

07.11.2016, 04:06

Primesc eu portia Bunicii

marcela1979 1

14.12.2016, 11:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa